Onze troeven

Op maat voor élk kind

Bij ons begrijpen we dat elk kind uniek is en een eigen manier van leren heeft. Daarom bieden we aangepaste programma’s aan voor kinderen met leerproblemen, specifiek gericht op blind leren typen. Deze programma’s zijn ontwikkeld op basis van onze ervaring en feedback van onderwijsprofessionals en ouders.

Ons deskundig team werkt nauw samen met leraren en ouders om elk kind de nodige ondersteuning te bieden. We geloven dat met de juiste aanpak en hulpmiddelen de leerling zijn of haar volledig potentieel kan bereiken. Onze programma’s zijn dan ook ontworpen om aan de specifieke behoeften van alle leerlingen te voldoen, zodat zij met vertrouwen en plezier kunnen leren typen. 

Bij ons staat het welzijn en de ontwikkeling van het kind centraal. Samen streven naar het beste leerresultaat in blind typen, ongeacht de uitdagingen.

testfoto

Ondersteuning

De cursisten krijgen dankzij een ervaren team van circa 100 leerkrachten de beste ondersteuning tijdens de cursus. Ze worden nauwgezet opgevolgd en krijgen de nodige tips indien nodig. Bovenop de opvolging van de leerkrachten krijgen de ouders en de cursisten elke week een persoonlijk weekrapport van het typeprogramma. De cursist krijgt het weekrapport in de inbox van het typeprogramma en de ouder krijgt het weekrapport via een e-mail. 

Gratis herkansing

Als kinderen op het einde van de cursus geen diploma behalen dan mogen zij het jaar nadien de cursus opnieuw volgen vanaf les 1, zonder extra kosten.