Over ons

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van typecursussen voor zowel kinderen als volwassenen. Deze ervaring kregen wij door onze samenwerking met CvCO VZW, een organisatie waarvan de fundamenten bij Scheidegger liggen. CvCO VZW heeft besloten om haar bedrijfsactiviteit af te bouwen en hierdoor hebben wij ervoor gekozen om deze prachtige cursus nieuw leven in te blazen.  

Wij organiseren onze cursus op maat van elke cursist en bieden hiervoor de beste ondersteuning. Het doel is dat de cursisten na het volgen van onze cursus levenslang kunnen genieten van de aangeleerde vaardigheid. Op die manier zijn de cursisten futureproof! 

Wij kijken er naar uit om ook jullie te ontvangen op één van onze cursussen!

Het QuickTyp-team

typewriter, antique, vintage-2653187.jpg

Missie

Cursisten een belangrijke vaardigheid aanleren die ze kunnen toepassen in hun schoolcarrière, evenals in hun professionele loopbaan. 

Visie

Tegenwoordig is het een absolute meerwaarde dat kinderen en volwassenen blind kunnen typen. De werksnelheid verhoogt en men werkt ergonomisch.

Waarden

Wij zorgen voor kwaliteitsvol onderwijs waarbij elke cursist zo goed mogelijk begeleid en opgevolgd wordt. Elke cursist verdient de juiste ondersteuning en begeleiding.